maanantai 17. kesäkuuta 2019

Ensimmäisen viikon kuulumiset

Vauvan syntymästä on nyt kulunut jo viikko ja nyt on myös eka päivä kun olen yksin kahden lapsen kanssa kotona kun mies meni ekan isyyslomaviikon jälkeen töihin.

Vauva tietenkin nukkuu edelleen todella paljon, joten mitään sen kummoisempaa ei ole tapahtunut. Ruoka maistuu neidille todella hyvin ja maitoa meneekin jo 80-90ml kerrallaan ja tankkauksiakin tulee jopa alle kahden tunnin päästä edellisestä ruokailusta. Hyvä että ruoka maistuu.

Nukkuminen on myös sujunut yöllä todella hyvin, ollaan mekin saatu rauhassa nukkua kun vauva on herännyt kerran tai kaksi yössä, syönyt ja jatkanut taas uniaan. Esikoisen kanssa nukkumiset menivät myös hyvin, toivottavasti jatketaan samaa rataa.


Isosisko on edelleen hyvällä mielillä vauvan suhteen, eikä näytä minkäänlaisia mustasukkaisuuden merkkejä. Varmasti on auttanut kun tyttö on saanut osallistua myös vauvan hoitoon viemällä vaippoja roskikseen, tuomalla vaatteita, pukemalla sukat jne. Esikoinen tykkää paljon makoilla vauvan vieressä, jutella ja lauleskella hänelle, sekä lukea satuja. Toivottavasti arki jatkuu samanlaisena. :)


Ensimmäinen viikko on ollut ihana ja vieratakin on käynyt vauvaa katsomassa, sekä isyysviikon ansioista olemme saaneet tehdä myös juttuja koko perheen voimin, kuten käytyä leikkipuistossa ja ulkona jätskillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuvailua: Öttömänkiäiset