lauantai 18. toukokuuta 2019

Lapsen kanssa: Rahin kotieläinpiha

Kustavissa on aivan ihana Rahin kotieläinpiha, jossa kävimme alkukuusta toista kertaa. Sisäänpääsymaksu on 2€/vapaaehtoinen. Paikka on todella lapsiystävällinen ja siellä on jos jonkinlaista neli- ja kaksijalkaista kulkijaa. Eläimet ovat selkeästi tottuneet vieraisiin ihmisiin ja monet tulevatkin kerjäämään rapsutuksia kävijöiltä.


Meidän perheen suosikiksi muodostuivat viime kerralla ihanat aasit, niitä olisi voinut rapsutella vaikka koko päivän, ja tietenkin pienet kaninpoikaset, joita oli myös tullut pupuille. Tilalta löytyy myös minipossuja, lehmiä, hevosia ja poneja, kanoja, kyyhkyjä, vuohia, kissa, koira, matelijoita, lampaita, viiriäisiä, ankkoja, hanhia.. unohdinkohan vielä jonkun.


Paikassa on myös pieni lasten leikkialue, jossa on liukumäki ja puumaja, sekä muutamia leluja. Tilalla viihtyvät hyvin sekä lapset, että aikuiset. Kävijöitä on ilahdutettu myös kioskilla, joka on auki muistaakseni kesäkuusta elokuuhun. Paikka itsessään on auki siis toukokuussa viikonloppuisin, sekä kesä-elokuun joka päivä klo 12-18.
 
Suosittelen käymään kyseisessä paikassa jos Kustavin lähellä liikkuu. Tilalla on myös omat sivut Facebookissa nimellä Rahin kotieläinpiha.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuvailua: Öttömänkiäiset