perjantai 29. maaliskuuta 2019

Lapsen harrastus

Milloin on aika aloittaa lapsen harrastus? Mitä jos ei ole tarjota vaihtoehtoja?


Tyttöä kiinnostaisi vaikka ja mikä, mutta harrastusmahdollisuudet meillä päin on todella rajalliset. Satubalettia haluaisi kokeilla, mutta ryhmä on aina täynnä, eikä resurssit riitä aina lähteä kuskaamaan tunnin ajomatkan päähän, jossa olisi mielin määrin harrastusmahdollisuuksia. Tyttö on muutenkin todella liikunnallinen, mutta täällä päin ei yksinkertaisesti ole juuri mitään mahdollisuuksia harrastaa.
Haluaisin myös tarjota lapselleni erilaisia mahdollisuuksia, en halua kuulua niihin vanhempiin jotka päättää harrastuksesta lähtien mikä on lapselle parasta.

Mua ei ole koskaan kuskattu harrastuksiin nuorena, enkä ole harrastanutkaan kuin naapurikoulussa pelattavaa salibandya muutamalla muulla osallistujalla tai sitten vuoden verran lentopalloa, jonne sain vanhemmiltani kyydin. Muuten ei mitään. Haluaisinkin että oma lapseni saa harrastaa mitä itse haluaa.


Ratsastuksen aloitti 2,5 vuotiaana ja siellä kävimmekin talveen asti. Talven olemme pitäneet väliä ja nyt varmaan keväällä saa aloittaa taas tallilla. On tykännyt todella paljon, eikä pelästynyt edes ponin pillastumista, vaikka äidillä taisikin hypätä sydän kurkkuun. Noin pienelle ei vaan tahdo löytyä kuin ratsastuskypärä varusteeksi, muuten ollaankin menty legginsseillä ja verkkatakilla. :)


Vähän kyllä äitiäkin kiinnostaisi aloittaa kyseinen harrastus, pitäisi aloittaa vaan ihan nolla tasosta.

Mitäs teidän lapsenne harrastavat? Onko ollut vaikeuksia löytää mieluista harrastusta lapselle?

Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuvailua: Öttömänkiäiset