maanantai 27. tammikuuta 2020

Pikkutytön vaatepaljous

Ostan O:lle paljon vaatteita käytettynä kirpparilta, mutta myös uutena. Kirppareilta löytää todella hyvin vaatteita meidän 4-vuotiaallekin, vaikkakin välillä pitää olla tarkkana reikien ja kulumien varalta. Vaatteita tulee myös usein synttäri- ja joululahjaksi sukulaisilta, joten niitä tuppaa kertymään ja välillä joudunkin tuskailemaan minne oikein saan mahdutettua ne kaikki jotta pysyvät siistissä järjestyksessä.


Pyysin O:ta valitsemaan omat lempparivaatteensa ja tyttö kaivoi kaapista nämä vaatteet, olisi kuulemma halunnut antaa enemmänkin mutta jotkut ovat juuri pyykissä. Röyhelömekot ja kesämekot ovat ihan ykkös juttu ja O kovasti jo odottaakin kesää, että saa taas kävellä ulkona hellemekoissaan.


 Paitojen värityksestä huomaa, että O rakastaa värikkäitä vaatteita, mitä värikkäämpi, sen parempi. Myös kaikki mahdolliset eläinten kuvat vaatteissa ovat ihan parasta.


 O:n valitessa itse vaatteensa, on jalassa lähes aina legginssit tai muut myötäilevät housut, eikä mitkään muut. Kesällä taas tykkää käyttää capreja tai shorteja mekon kanssa.


Mekkoja löytyykin vaatekaapista vähän isompi kasa. O:lla on nyt menossa prinsessakausi, eikä juuri käytä paitoja, vaan haluaa aina laittaa päällensä mekon.

Kuten kuvista huomaa, ei kaapista löydy mitään sen kummoisempia merkkivaatteita. En osta lapsille merkkivaatteita, kun menevät kuitenkin hetkessä pieneksi ja ovat kalliimpia, enkä juuri omista niitä itsekään. Tokmannilta olemme löytäneet paljon hyviä ja kestäviä vaatteita lapsille ja alennuksesta ostettuna niillä ei ole hintaakaan kuin muutaman euron (eikä kyllä muutenkaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuvailua: Öttömänkiäiset