tiistai 4. kesäkuuta 2019

Rv 39+0 tule jo!

Nyt ollaan jo viikon päästä lasketussa ajassa, eikä vielä merkkejä synnytyksestä. Alkaa olla jo niin tuskaiset oltavat mahan kanssa, jättiturvotuksista puhumattakaan. Turvotukset ovat isot jo heti sängystä ylös noustessa, mitkään kengät ei mahdu jalkaan, vaan kaikki kiristää ja puristaa. Urheilukelloakin saa usein säätää isommalle jopa kaksi kertaa päivän aikana kun kädetkin turpoavat kuin pullataikina. Torstain +30 helleaaltoa odotellessa, voin jo kuvitella kun raajat turpoaa kuin ilmapallo. Max 3vk enää raskausaikaa jäljellä, onneksi, muuten tulisin hulluksi. :'D

Tänään tuli käytyä myös neuvolassa, toivottavasti viimeistä kertaa tämän raskauden tiimoilta. Verenpaineet oli nyt vähän nousseet, mutta edelleen olivat hyvät. Myös vauvan syke oli hyvä ja voimakas. Vauva on kuulemma vieläkin melko ylhäällä, mutta tulee kuulemma myös holahtaen alas kun on kyseessä jo toinen raskaus.

Vauvan huone on yhtä lipastoa vaille valmis ja kaikki vaatteetkin ovat jo pestynä kaapissa. Hoitopöytä päätettiin jättää nyt ostamatta, ja jos sellaisen tuntuu kuitenkin tarvitsevan niin saahan sen myöhemminkin ostettua. Enää puuttuu vain itse vauva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuvailua: Öttömänkiäiset