tiistai 9. huhtikuuta 2019

Raskauskuulumisia

Nyt ollaan jo rv31, vahvasti voiton puolella siis. Vielä olisi muutama viikko laskettuun aikaan ennen kuin näemme uuden tulokkaamme. Raskausaika on mennyt hitaasti, siis todella hitaasti. Suurin syy on jokapäiväiset kivut, joiden takia jouduin jäämään pois töistä todella aikaisin, eikä kotona pysty aina tekemään oikeasti yhtään mitään. Välillä jo pelkkä postin hakeminen tuntuu ylitsepääsemättömältä ja tuo mukanaan kovia vatsakipuja ja supisteluja. Yritimme tuossa yksi päivä jatkaa taas harrastuksemme frisbeegolfin parissa, mutta eihän siitä mun pelaamisesta tullut mitään kun kolmannen väylän jälkeen maha huusi hoosiannaa ja piti tovi huilailla, sen jälkeen pysähdyinkin tuon tuosta huilailemaan tytön kanssa, kun muut jatkoivat pelaamista. Kokeilen siis kesällä uudelleen.

Maha-asukki eli Pöppiäinen, kuten me häntä kutsumme on kova potkimaan ja liikuskelemaan. Kaveri liikkuu paljon enemmän kuin esikoisemme, välillä tuntuu ettei hän ole hetkeäkään paikoillaan. :D

Yhdeksi suureksi ongelmaksi on muodostunut äitiysvaatteet, en ymmärrä miksi ne kaikki on suunniteltu niin jumalattoman pieniksi vatsan kohdalta, oikeesti. Tämänhetkinen vaatevalikoimani on todella suppea, kun kaikki paidat ovat päälläni napapaitoja, kun äitiysvaatteille ei ole laitettu ollenkaan pituutta tai sitten ne kirisävät vatsasta niin paljon että aiheuttaa lisää vatsakipuja. Tulisi jo kesä ja lämmin niin ei tarvitsisi laittaa kuin mekko päälle ja menoksi.


2 kommenttia:

 1. Tsemppiä! <3 On niin hassun mielenkiintoista, miten erilaisia raskaudet ovat.
  Täällä on menossa rv 27 ja minä taas juuri eilen totesin kätilölle, miten nopeasti aika menee. Tämä huhtikuu tulee menemään hujauksessa ja sitten ei olekaan enää pitkä matka äitiyslomaan. Lähinnä hirvittää, miten ehdin tehdä kaiken, mitä vielä haluan. Mutta minulla ei ole mitään raskausvaivoja, joten tässähän sitä vain mennään eteenpäin, vaikka tahtia on joutunut jo vähän hidastamaan. "Toivo" on myös kova liikkumaan, mutta nukkuu välissä pitkiä pätkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsemppiä myös sulle viimeisiin viikkoihin. :) Voi kumpa mullakin olisi noin helppo raskaus, olisi saanut nauttia tästä enemmän. :)

   Poista

Kuvailua: Öttömänkiäiset